Werken in de zorg? Kom kennismaken!

Werken in de zorg is enorm dankbaar, leuk en gevarieerd werk en biedt veel meer mogelijkheden dan veel mensen denken. Om geïnteresseerden, ook zonder zorgachtergrond, kennis te laten maken met werken in de zorg, organiseert PSW een laagdrempelig inloopmoment. Ben jij benieuwd of werken in de gehandicaptenzorg wat voor jou is of wil jij weten welke baanmogelijkheden er zijn bij PSW? Kom dan eens een kijkje nemen!

WerkenbijPSW café

Op donderdag 4 april organiseren we weer een WerkenbijPSW Café. Ditmaal in ons Woonbegleidingscentrum PSW Maaslandlaan in Weert.

Kom kennismaken met PSW!
Wanneer: donderdag 4 april 2024
Hoe laat: 10.30-13.00 uur
Waar: Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan. Maaslandlaan 65, 6004 GG in Weert.

Maak laagdrempelig kennis met PSW, kijk rond op de locatie, stel al je vragen en ervaar hoe leuk het is om te werken in de zorg! We ontvangen je graag en vertellen je alles over werken in de zorg onder het genot van koffie/thee én een heerlijke lekkernij die door onze cliënten gebakken is!

Meld je hier aan voor het WerkenbijPSW Café

Sfeerimpressie

Hoe ziet zo’n werkenbijPSW-café en het Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan eruit? Bekijk de video’s voor een sfeerimpressie.

Afspelen

WerkenbijPSW Café

Afspelen

Werken met EMB cliënten

Ik ben Laura Popken, recruiter bij PSW. Als je bij ons solliciteert, ben ik meestal jouw eerste contactpersoon. Samen kijken we naar de mogelijkheden die PSW biedt, in combinatie met jouw wensen en behoeftes. Tijdens het ‘werken bij PSW Café’ ben ik aanwezig om jouw vragen over het werken bij PSW te beantwoorden. Hopelijk zie ik jou daar. Tot snel!

Laura Popken, Recruiter bij PSW

Werken bij PSW

Al onze medewerkers hebben elke dag te maken met andere uitdagingen, dromen en talenten van de mensen die we ondersteunen. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en te handelen. Wil jij een uitdagende baan waarin je ruimte hebt voor eigen initiatief en inbreng, binnen een stabiele organisatie? Bekijk dan onze vacatures. 

Of wil je als vrijwilliger iets bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten? Vrijwilligers zorgen voor de kers op de taart: dat extra beetje aandacht, die speciale activiteit of die extra hulp. Iets voor jou?