Tech it, onze ondersteuning voor en door cliënten bij zorgtechnologie, installeert onder andere nieuwe laptops voor medewerkers van PSW. “We hebben al een groot deel gedaan. Dit is een leuke opdracht, ook omdat je iets maakt dat medewerkers voor hun baan nodig hebben. We werken er met de hele ploeg aan.”

Tech-it, ondersteuning bij zorgtechnologie voor en door cliënten

Bekijk mijn verhaal

“Ik ben bij PSW komen werken omdat PSW veel verschillende vormen van dagbesteding heeft. Ik heb allerlei activiteiten uit kunnen proberen en toen mijn eigen programma samengesteld. Lekker veel verschillende activiteiten. De hele week hetzelfde doen, daar vind ik niets aan! Wat ik nu doe, dat is wat ik wil!”

Petra Verrijt, woont en werkt bij PSW

Nicky en Geert zijn al 25 jaar blij met een hele fijne werkplek. Nicky: ”Ik kan veel verschillend werk doen en ook anderen helpen. Ik kan in de groep werken en als ik een dag liever alleen werk, kan dat ook. Daarom werk ik graag hier.” Geert: “Ik ga niet met pensioen, werken bij Jalema is te leuk!” 

Nicky en Geert werken al 25 jaar begeleid bij Werkleercentrum PSW Jalema

Bekijk mijn verhaal

”Wij kunnen hier laten zien dat ook mensen met een beperking in het gewone leven kunnen meedraaien! Dit is superleuk werk en het gaat echt goed!”

Deelnemers Werkleercentrum PSW Tegelen runnen lokale bibliotheek

Bekijk mijn verhaal

“Mede door de uitstraling van De Graasj hebben we de laatste jaren veel nieuwe deelnemers verwelkomd die niet tot onze oorspronkelijke doelgroep mensen met een verstandelijke beperking horen. De variatie aan deelnemers is echt verrijkend, voor iedereen.”

“De verscheidenheid aan deelnemers in PSW Atelier De Graasj brengt iedereen iets.”  

Bekijk mijn verhaal

“Ik wilde bijleren om mijn werk hier beter te kunnen doen. De opleiding heeft mij echt iets gebracht.” Amenda is een van de zes deelnemers die bij PSW de opleiding Praktijk leerroute horeca, voeding en voedingsindustrie, niveau mbo entree volgden. Allen haalden met glans hun diploma!

Amenda – deelneemster MBO Praktijk leerroute horeca, voeding en voedingsindustrie

Bekijk mijn verhaal