Kom werken bij woongroep PSW en Land van Horne

PSW en Land van Horne zijn een samenwerking aangegaan voor een woongroep voor 6 psychogeriatrische (pg) bewoners in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. Hier wonen naast bewoners van Land van Horne ook pg-bewoners met een verstandelijke beperking van PSW. Voor deze gezamenlijke woongroep zoeken wij nieuwe collega’s. Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

Werken bij woongroep De Bonte Specht

De gezamenlijke woongroep is gelegen in Woonzorgcentrum Hornehoof in Weert. De zorg voor deze woongroep is gericht op het creëren van een vertrouwde woonomgeving, waar men zich thuis voelt, gelukkig kan zijn en waar de geboden medische en verpleegkundige zorg kwalitatief passend is.

Voor deze locatie zoeken we verzorgende IG, Helpende plus en een zorg assistent.

Werken bij woongroep De Bonte Specht

Over de samenwerking

Mensen worden steeds ouder. Daarbij hoort specifieke zorg voor dementie of lichamelijke klachten. Het verouderingsproces bij mensen met een verstandelijke beperking treedt vaak vroeger in, terwijl hun levensverwachting juist hoger wordt. Er komen nieuwe uitdagingen in de zorg en ondersteuning naar voren die passen bij deze levensfase.

Om te kunnen voldoen aan de veranderende behoefte en zorgvraag gaan PSW en Land van Horne de verbinding aan om zo de best passende zorg te kunnen bieden. Door de samenwerking combineren we onze kennis en kunde in ouderenzorg én gehandicaptenzorg en bieden we passende belevingsgerichte zorg op maat.

Medewerkers aan het woord

werken PSW vacature cliëntbegeleider zorg

“Werken in de gehandicaptenzorg is ontzettend leuk, maar kan ook behoorlijk uitdagend zijn. Om de cliënten goed te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling is een goede houding én stabiele ondergrond belangrijk. Net als bij mijn grote hobby golf. Dat is precies wat PSW biedt; de juiste basis waarin jijzelf je werk kunt vormgeven.”

Collega’s aan het woord – Ben

Bekijk mijn verhaal
werken PSW vacature cliëntbegeleider zorg

“Werken in de gehandicaptenzorg is het mooiste beroep dat er is. Ik werk met cliënten met een ernstig meervoudige beperking die zich vaak moeilijk kunnen uitdrukken. Bij PSW krijg ik de vrijheid om mijn werk, passend bij de cliënt, vorm te geven. De lach van een cliënt, een kleine blijk van waardering door een bepaalde blik of kreet, dat is waar ik het voor doe en van geniet!”

Collega’s aan het woord – Gerdy

Bekijk mijn verhaal
WerkenbijPSW Laura

“Plezier in mijn werk, dat is voor mij heel belangrijk! Dat plezier zit niet alleen in leuk en uitdagend werk, maar ook in betrokken collega’s en een gezellig team. Samen hard werken én samen mooie momenten beleven. PSW is een warm nest en ik voel me hier helemaal op mijn plek!”

Collega’s aan het woord – Laura

Bekijk mijn verhaal
werken PSW vacature cliëntbegeleider zorg

“Ik zoek altijd kansen om mezelf in mijn werk verder te ontwikkelen en mezelf uit te dagen. En die kansen en uitdagingen zijn er genoeg! Binnen PSW heb ik mijn eigen pad mogen bepalen door de ruimte die ik kreeg. Je bepaalt hier je eigen koers, passend bij de organisatie en natuurlijk onze cliënten. PSW is een grote organisatie maar maatwerk blijft mogelijk.”

Collega’s aan het woord – Maud

Bekijk mijn verhaal

“Het mooie aan mijn werk vind ik dat je bij PSW kunt groeien als professional én dat je bijdraagt aan de groei van cliënten. Samen met de cliënt werk je aan het behalen van hun doelen. Samen groeien en bloeien we. Bij PSW krijg je hier alle ruimte voor en dat waardeer ik heel erg!”

Collega’s aan het woord – Solange

Bekijk mijn verhaal