“Het contact tussen de gemeente, PSW Werk en Jumbo Panningen is top en de pijler van ons succes. Dat komt onze werknemers ten goede en wij leren van elkaar. Samen worden we zo steeds professioneler, dat geeft energie!”

Ilse van Beek, zelfstandig ondernemer Jumbo Panningen

Bekijk mijn verhaal

“Ik ben eigenlijk de chef van de kantine. Dat was ook mijn droom. Mijn jobcoach Jacqueline heeft deze baan voor mij gevonden. Ik zorg dat de kantines helemaal schoon zijn en vul bij wat op is. Met mijn collega’s moet ik vaak lachen, vooral met uitstapjes met de personeelsvereniging. Ik ben al tien jaar echt blij met mijn werk. En zij met mij!”

Danny Smeets, Kantinemedewerker BRB International

“Ik werk graag in de supermarkt omdat ik veel contact heb met mensen en ik ze kan helpen. Dat lukt al heel goed, ik leer ook de taal steeds beter spreken. Mijn droom is om straks overal in de supermarkt te kunnen werken, ook achter de kassa. PSW Werk ondersteunt me hierbij.”   

Tigisti Andeberhan werkt bij Albert Heijn Heerschap Moesel met ondersteuning van PSW Werk

Bekijk mijn verhaal

“Mijn eerste kennismaking met het trainingsteam van PSW Werk bij ENBI voelde meteen goed. En dat doet het nog steeds. Ik kan dit alleen maar iedereen aanraden.

Samäntha Merten werkt in het trainingsteam van PSW Werk bij ENBI Plastics and Silicons

Bekijk mijn verhaal

Ik had al veel vrijwilligerswerk gedaan, maar het is heel speciaal als je je eerste betaalde baan krijgt. Ik ben er nog steeds blij mee dat PSW Werk is ingeschakeld en hoop bij ENBI te kunnen blijven.”  

Julie Kabanyana maakte via het trainingsteam van PSW Werk de overstap naar ENBI Plastics and Silicons   

Bekijk mijn verhaal

“Ik heb te maken met kandidaten die om sterk uiteenlopende redenen ondersteuning nodig hebben om werk te vinden. Het is mooi als dat lukt, mensen op hun werk lekker in hun vel zitten en zelf (weer) vooruit kunnen. Daar doe je het voor.” 

Lei Kurvers is jobcoach bij PSW Werk en begeleidt onder andere een trainingsteam

Bekijk mijn verhaal