“Wiesje heeft het erg naar haar zin op de BSO, er wordt elke dag werk gemaakt van een leuk programma. Het voelt als na school afspreken met een vriendinnetje wat thuis zonder begeleiding van een volwassene niet mogelijk zou zijn.”  

Christianne Verhaeg, moeder van Wiesje over de BSO van PSW Junior

Bekijk mijn verhaal

Het team van de vakantieopvang van PSW Junior is een vast clubje begeleiders; fijn voor Wiesje en geruststellend voor ons. Via een app krijgen we regelmatig foto’s en filmpjes. Die bevestigen wat Wiesje zelf ook vertelt: dat ze het prima naar haar zin heeft op de vakantieopvang. 

Christianne Verhaeg, moeder van Wiesje over de vakantieopvang van PSW Junior

Bekijk mijn verhaal

“Sanna draait zoveel mogelijk gewoon mee in ons ‘normale’ leven. Op woensdagmiddag krijgt ze gespecialiseerde thuisbegeleiding. Al jaren lang van dezelfde begeleidster! Karin leert Sanna van alles én bezorgt haar een leuke middag. Sanna geniet ook van de vakantieopvang van PSW Junior. Per keer kijken we hoeveel dagen ze mee doet. Reuze handig dat dat kan!”

Miranda van Knippenberg, moeder van Sanna

We nemen graag adviezen aan van deskundigen. We zijn jonge ouders, weten nog niet veel en willen graag leren hoe we met Omar om moeten gaan. We willen dat hij zich zo goed mogelijk ontwikkelt en dat het in ons gezin goed gaat. De pedagogische gezinsbegeleiding helpt ons bij de opvoeding, wij zijn er blij mee.”   

Yassine en Asmae, ouders van Omar over de pedagogische gezinsbegeleiding van PSW Junior

“Het eerste gesprek voelde meteen goed. We worden overal bij betrokken en het contact is heel goed. Funs zit op zijn plek en ontwikkelt zich snel. Naast goede ondersteuning voor Funs wordt er ook gekeken wat je als ouders en gezin in de thuissituatie nodig hebt. Heel fijn dat je daar ook in begeleid wordt!”

Inge Maesen, moeder van Funs

Bekijk mijn verhaal

“Ik heb heel veel nieuwe dingen van de begeleiding van PSW Junior geleerd, daar ben ik blij mee. Ik wil dingen zelf kunnen, voor mijzelf en om mam te helpen.

Kevin Thielen krijgt ondersteuning van PSW Junior

Bekijk mijn verhaal