“Sanna draait zoveel mogelijk gewoon mee in ons ‘normale’ leven. Op woensdagmiddag krijgt ze gespecialiseerde thuisbegeleiding. Al jaren lang van dezelfde begeleidster! Karin leert Sanna van alles én bezorgt haar een leuke middag. Sanna geniet ook van de vakantieopvang van PSW Junior. Per keer kijken we hoeveel dagen ze mee doet. Reuze handig dat dat kan!”

Miranda van Knippenberg, moeder van Sanna

Het team van de vakantieopvang van PSW Junior is een vast clubje begeleiders; fijn voor Wiesje en geruststellend voor ons. Via een app krijgen we regelmatig foto’s en filmpjes. Die bevestigen wat Wiesje zelf ook vertelt: dat ze het prima naar haar zin heeft op de vakantieopvang. 

Christianne Verhaeg, moeder van Wiesje over de vakantieopvang van PSW Junior

Bekijk mijn verhaal

“We kwamen op een punt dat we dachten: voeden we ons kind wel goed op? We gingen aan onszelf twijfelen. Pedagogische Gezinsbegeleiding van PSW Junior geeft tips en adviezen hoe met opvoedkundige zaken om te gaan. Dat geeft je weer zelfvertrouwen. Je doet het wél goed, maar soms is tijdelijk specifieke hulp nodig.”

Marsha Biermans, moeder van Yuna

“Ik zag het niet zitten om voor mijn zoontje Javi bij PSW aan te kloppen voor ondersteuning. Ik heb me er overheen moeten zetten om het een kans te geven. Achteraf ben ik superblij dat ik dat gedaan heb. Javi zit bij ontwikkelingsgroep Dol-fijn van PSW Junior helemaal op zijn plek en is in een half jaar al enorm vooruitgegaan.”  

Marja Verlinden, moeder van Javi

Bekijk mijn verhaal

“We hadden meteen een goed gevoel bij PSW Junior. De begeleiding van ontwikkelingsgroep de Ballon in Panningen is warm, betrokken en kundig. De groep is klein, er is veel aandacht voor wat elk kind nodig heeft. Het contact met ouders is goed, ze denken echt met je mee. Ries, Meis én wij hebben baat bij de ondersteuning.“

Diet Swinkels, moeder van Ries en Meis

“Een ontwikkelingsgroep biedt ondersteuning aan kinderen van 2-5 jaar die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Samen met ouders brengen begeleider en gedragskundige in beeld op welk ontwikkelingsgebied ondersteuning is. Indien nodig komen therapeuten naar de groep. Alles onder één dak. Ouders stellen dat op prijs.”

Marja Cox, Persoonlijk begeleider