PSW nieuws

Bewegen en samenwerken

woensdag 03 april 2024
Bewegen is belangrijk voor je gezondheid! De gemeente Horst aan de Maas heeft daarom de organisatie ‘NEGEN’ ingeschakeld. NEGEN bied impactvolle beweegprogramma`s aan voor kinderen, oudere en kwetsbare mensen. Jorn Beurskens van NEGEN is door de gemeente aangesteld als de beweegcoach voor PSW in Sevenum. Jorn heeft onze collega’s gecoacht bij het opzetten van beweegactiviteiten. Daarnaast helpt hij ook met het leggen van verbindingen tussen ons activiteitencentrum en andere organisaties en initiatieven in de buurt.
Er zijn al samenwerkingen tot stand gebracht met de Basisschool in Sevenum, met diverse sportverenigingen en een aantal PSW-cliënten gaan samen met bezoekers van Sevenheym koffiedrinken en spelletjes spelen.
Jorn heeft samen met Heleen van den Bosch, begeleider van ons activiteitencentrum in Sevenum, een gastles verzorgd op het Dendron College, voor de 3de jaars studenten Zorg en Welzijn. Doel was om de studenten kennis te laten maken met de doelgroep van PSW. De studenten gaan nu verschillende leuke activiteiten uitwerken die ze dit jaar komen uitvoeren op het activiteitencentrum. Iedereen is enthousiast en we hopen op een leuke samenwerking voor de lange termijn.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of ben je op zoek naar advies of informatie? Onze medewerkers staan klaar en helpen je graag.

Bel ons
Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer:
0475 – 474400

Mail ons
info@psw.nl