Begeleid wonen, PSW nieuws

Geweldige opening en open dag woonbegeleidingscentrum PSW Beckershof

woensdag 22 mei 2024
Een trotse Jeroen verricht de openingshandeling bij de officiële opening van woonbegeleidingscentrum PSW Beckershof in Meijel. Een gezellige en geslaagde opening, zelfs een paar flinke onweersbuien konden de pret niet drukken! Een lang gekoesterde wens van ouders uit Meijel naar een geschikte woonplek voor hun kinderen in het eigen dorp is hiermee gerealiseerd. Dankzij een mooie samenwerking tussen Stichting Begeleid Wonen Meijel, gemeente Peel en Maas en PSW en met dank aan iedereen die aan de bouw van dit mooie woonbegeleidingscentrum heeft bijgedragen. Wij wensen de bewoners veel geluk en woonplezier in Beckershof! Ook Meijel24 besteedde aandacht aan de opening: Opening Beckershof – Meijel24

 

🏡 OPEN DAG WOONBEGELEIDINGSCENTRUM PSW BECKERSHOF MEIJEL 🏡

Wat een geweldige ervaring was de open dag WBC Beckershof! We mochten honderden bezoekers verwelkomen, ontvingen lovende reacties en attenties voor onze bewoners. De rondleidingen werden op unieke wijze verzorgd door onze eigen bewoners, wat een bijzondere ervaring was voor zowel hen als de bezoekers. Zo kon iedereen een kijkje nemen in de gezamenlijke ruimtes, maar ook in de appartementen van een aantal bewoners. Deze lieten ze maar al te graag én met veel trots zien! 😁🥳.

Daarbij kregen we veel mooie reacties over hoe wij toekomstbestendige zorg hebben ingericht op onze locatie. Niet alleen van bezoekers, maar ook van collega’s binnen PSW. We zijn dankbaar voor alle hulp vanuit Stichting begeleid Wonen Meijel (SBWM), bedrijven/verenigingen binnen Meijel en onze vele vrijwilligers. Zonder hen was dit niet mogelijk. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag en aan alle bezoekers voor jullie warme bezoek. 🤗.

Bewoners en team WBC PSW Beckershof

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of ben je op zoek naar advies of informatie? Onze medewerkers staan klaar en helpen je graag.

Bel ons
Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer:
0475 – 474400

Mail ons
info@psw.nl