Passend werk

Impuls voor groepsbegeleid werken

vrijdag 08 maart 2024
Mooie Win-winsituatie!
Meldon Plastics in Nieuw Bergen heeft 15 medewerkers die deelnemen aan het groepsbegeleid werken. De deelnemers krijgen ondersteuning van een jobcoach of werkbegeleider van PSW en op de werkplek van een medewerker van het bedrijf.
Het werk is voor de deelnemers heel waardevol. Ze zijn onder de mensen, kunnen hun vaardigheden verder ontwikkelen en hebben de mogelijkheid om door te groeien binnen en buiten het bedrijf. Voor Meldon Plastics biedt het groepsbegeleid werken een uitkomst voor de uitdagingen op de (krappe) arbeidsmarkt.
PSW Meldon Plastics BV, UWV en de Gemeente Bergen hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend over groepsbegeleid werken. Daarmee willen de partijen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden om zinvol werk te doen bij een bedrijf of instelling. Door de samenwerkingsovereenkomst zijn de lijntjes nog korter geworden. De partijen weten elkaar snel te vinden, waardoor nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar leuk en zinvol werk.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of ben je op zoek naar advies of informatie? Onze medewerkers staan klaar en helpen je graag.

Bel ons
Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer:
0475 – 474400

Mail ons
info@psw.nl