Werkleercentrum PSW Herten

Charles de Gaullestraat 21 Herten 6049 HB

Werkleercentrum PSW Herten biedt arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking of andere ondersteuningsvraag. Werkleercentrum PSW Herten is gevestigd in hetzelfde gebouw als het Centraal Bureau van PSW: een doelbewuste keuze zodat de deelnemers van het werkleercentrum ondersteunende diensten kunnen verrichten voor het Centraal Bureau. Dat gebeurt onder andere door het draaien van de gezamenlijke catering/kantine en drukwerk opdrachten. Uiteraard is het onderling contact tussen de deelnemers van de dagbesteding en ondersteunende diensten nog waardevoller.

Het werkleercentrum biedt op dit moment de volgende activiteiten: computeractiviteit, productie plus (industrieel werk en drukwerk), een buitenploeg en de cateringactiviteit. Veel deelnemers werken in de nabije omgeving 'buiten de deur' zoals bij het verpleeghuis en de basisschool. De computeractiviteit, productie plus en de buitenploeg voeren werkzaamheden uit voor externe opdrachtgevers. Loop gerust eens binnen als je flyers, kopieerwerk, programmaboekjes, kaarten of ander drukwerk nodig hebt. Of als je iemand zoekt die eenvoudig industrieel werk voor jou of je bedrijf kan verrichten.

In de receptiehal is een klein aanbod van zelfgemaakte creatieve PSW producten te koop. Werkleercentrum PSW Herten is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00-16.00 uur.

Contact opnemen
PSW zorg (verstandelijke) beperking werk

Bekijk deze locatie op de kaart

Werkleercentrum PSW Herten

Charles de Gaullestraat 21 Herten 6049 HB

Klik hier voor meer info

Werkleercentrum PSW Herten

Charles de Gaullestraat 21 Herten 6049 HB

Klik hier voor meer info