PSW Creatief Centrum / Zaterdagopvang volwassenen

Graafschap Hornelaan 88 6004 HS Weert

Het PSW Creatief Centrum in Weert biedt activerende, arbeidsmatige en creatieve dagbesteding. In het Creatief Centrum zelf bevinden zich de activiteiten catering, kaarsen, creatief, textiel en PSW Atelier 88 (schilderen en tekenen). PSW Atelier 88 is tevens een mooie (cadeau)winkel waar je een groot scala aan eigen gemaakte unieke en bijzondere producten kunt kopen. In PSW Atelier 88 kun je je ook aanmelden voor de artotheek/kunstuitleen van PSW. PSW Creatief Centrum en PSW Atelier 88 zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00-16.00 uur.

Het PSW Creatief Centrum heeft daarnaast een buitenploeg die werkzaamheden uitvoert voor externe opdrachtgevers. Veel deelnemers werken bovendien op werkplekken 'buiten de deur'. Enkele daarvan zijn het Sint Jans Gasthuis en De ijzeren Man.

Op zaterdag om de week wordt in het Creatief Centrum de zaterdagopvang voor volwassenen gehouden. De zaterdagopvang biedt thuiswonende mensen met een verstandelijke beperking een gezellige, leuke en ontspannende dag en ontlast de thuissituatie.

 

Contact opnemen

Bekijk deze locatie op de kaart

PSW Creatief Centrum / Zaterdagopvang volwassenen

Graafschap Hornelaan 88 6004 HS Weert

Klik hier voor meer info