PSW Gewoon Doen

Gasthuisstraat 25 5961 GA Horst

PSW Gewoon Doen in Horst is de jongste telg van PSW in de sector Werk & Dagbesteding. Gewoon Doen trad als voorheen zelfstandig activiteitencentrum begin 2022 toe tot PSW. Daardoor breidde PSW zijn aanbod in de regio Noord-Limburg én wat betreft diversiteit aan aanbod uit.

In het mooie Gasthoês in Horst bieden we:

Theater Kleinkunst: Een werk- en ontmoetingsplek waar acteurs met en zonder beperking artistiek verantwoorde theatervoorstellingen maken die interessant zijn voor een breed publiek.

Gewoon Doen Media: Een werk- en ontmoetingsplek waar 5 dagen per week tv-programma’s worden gemaakt samen met Omroep Horst aan de maas.

Facilitair team & Horeca: Een werk- en ontmoetingsplek waar 5 dagen per week wordt gewerkt aan alle denkbare facilitaire werkzaamheden binnen het Gasthoês.

Creatief: Een werk- en ontmoetingsplek waar enkele dagen per week doelgerichte en opdrachtgerichte activiteiten worden aangeboden. Denk hierbij aan het maken van verkoopbare producten of bijvoorbeeld producten die binnen ’t Gasthoês worden gebruikt als aankleding/decoratie.

Contact opnemen

Bekijk onze locatie op de kaart

PSW Gewoon Doen

Gasthuisstraat 25 5961 GA Horst

Klik hier voor meer info