PSW de werkgever voor jou!

Wil jij een uitdagende baan waarin je ruimte hebt voor eigen initiatief en inbreng, binnen een stabiele organisatie en een betrokken team? Bij PSW zoeken we met regelmaat nieuwe collega’s.

PSW
Al bijna 70 jaar zet PSW zich in voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of andere ondersteuningsvraag. PSW ondersteunt bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek, als medewerker van PSW heb je daarom elke dag met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken.

Voel je vrij
Werken bij PSW betekent werken in een organisatie die ernaar streeft mensen te verbinden en te laten groeien. Dat geldt voor cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en te handelen. Medewerkers krijgen de vrijheid om richting en inhoud te geven aan het leven van de cliënten én aan hun eigen loopbaan.

Sta Stevig
Ieder jaar weer geven cliënten, ouders en medewerkers aan bijzonder tevreden te zijn met PSW. Dit is gebaseerd op de continue focus op de cliënten, de oprechte betrokkenheid en integriteit. PSW gelooft in medewerkers, ziet hun talenten, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en biedt een stevige, betrouwbare basis.

Wil jij ook bij ons werken?

Voel je vrij, sta stevig!

Onze medewerkers krijgen de vrijheid om richting en inhoud te geven aan het leven van de cliënten én aan hun eigen loopbaan. PSW gelooft in medewerkers, ziet hun talenten, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en biedt een stevige, betrouwbare basis. Kortom: voel je vrij, sta stevig!

Volg WerkenbijPSW ook op social media!

Collega's aan het woord

werken PSW vacature cliëntbegeleider zorg

“Werken in de gehandicaptenzorg is ontzettend leuk, maar kan ook behoorlijk uitdagend zijn. Om de cliënten goed te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling is een goede houding én stabiele ondergrond belangrijk. Net als bij mijn grote hobby golf. Dat is precies wat PSW biedt; de juiste basis waarin jijzelf je werk kunt vormgeven.”

Collega’s aan het woord – Ben

Bekijk mijn verhaal
werken PSW vacature cliëntbegeleider zorg

“Werken in de gehandicaptenzorg is het mooiste beroep dat er is. Ik werk met cliënten met een ernstig meervoudige beperking die zich vaak moeilijk kunnen uitdrukken. Bij PSW krijg ik de vrijheid om mijn werk, passend bij de cliënt, vorm te geven. De lach van een cliënt, een kleine blijk van waardering door een bepaalde blik of kreet, dat is waar ik het voor doe en van geniet!”

Collega’s aan het woord – Gerdy

Bekijk mijn verhaal
WerkenbijPSW Laura

“Plezier in mijn werk, dat is voor mij heel belangrijk! Dat plezier zit niet alleen in leuk en uitdagend werk, maar ook in betrokken collega’s en een gezellig team. Samen hard werken én samen mooie momenten beleven. PSW is een warm nest en ik voel me hier helemaal op mijn plek!”

Collega’s aan het woord – Laura

Bekijk mijn verhaal

“Als begeleider flexpool stap je voortdurend in onbekende situaties. Ik vind dat leuk en het verbreedt mijn horizon.”

Collega’s aan het woord – Marloes

Bekijk mijn verhaal
werken PSW vacature cliëntbegeleider zorg

“Ik zoek altijd kansen om mezelf in mijn werk verder te ontwikkelen en mezelf uit te dagen. En die kansen en uitdagingen zijn er genoeg! Binnen PSW heb ik mijn eigen pad mogen bepalen door de ruimte die ik kreeg. Je bepaalt hier je eigen koers, passend bij de organisatie en natuurlijk onze cliënten. PSW is een grote organisatie maar maatwerk blijft mogelijk.”

Collega’s aan het woord – Maud

Bekijk mijn verhaal

“Ik draai al graag nachtdiensten sinds ik in 1980 begon met werken. Je hebt een grote verantwoordelijkheid; als er iets met een bewoner is, moet jij dat oplossen. Ik vind dat fijn, het geeft voldoening. Ik weet tijdig wanneer ik vrij heb, de diensten vliegen voorbij en ik heb overdag veel tijd. Heerlijk.”

Collega’s aan het woord – Nicole

Bekijk mijn verhaal

“Het mooie aan mijn werk vind ik dat je bij PSW kunt groeien als professional én dat je bijdraagt aan de groei van cliënten. Samen met de cliënt werk je aan het behalen van hun doelen. Samen groeien en bloeien we. Bij PSW krijg je hier alle ruimte voor en dat waardeer ik heel erg!”

Collega’s aan het woord – Solange

Bekijk mijn verhaal