Woonbegeleidingscentrum PSW Oude Baan

Oude baan 2 5953 AR Reuver

Woonbegeleidingscentrum PSW Oude Baan bestaat uit 3 huiskamers/woongroepen. Twee liggen er op de begane grond (Oude Baan beneden) en een op de eerste etage (Oude Baan boven). Woonbegeleidingscentrum PSW Oude Baan is ingericht en uitgerust voor mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB).

Binnen de Oude Baan beneden wonen 9 volwassen bewoners verdeeld over 2 huiskamers. De huiskamers zijn geschakeld door een gezamenlijke keuken. De woning is gelijkvloers en geheel rolstoeltoegankelijk. Iedere bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer. De ruime zorgbadkamer wordt gedeeld met een huisgenoot, maar is wel direct bereikbaar vanuit de zit-slaapkamer. Activiteitencentrum PSW Reuver ligt op loopafstand. De zorg is gericht op welbevinden en beleving. Ouders en vrijwilligers ondersteunen bij het ondernemen van activiteiten in en om de woning. Ook de buurt is betrokken bij het woonbegeleidingscentrum.

De Oude Baan boven is een woongroep voor 6 volwassen bewoners. Ook is er 1 logeerkamer. De woongroep heeft een groot dakterras en aangrenzend aan de huiskamer bevindt zich een snoezelruimte met een groot waterbed en andere snoezelmaterialen. Ook deze verdieping is geheel rolstoeltoegankelijk en -vriendelijk. De sfeer in de woning is gezellig rustig.

Meld je hier aan voor wonen bij PSW

Faciliteiten

Slaapkamer/woonkamer ineen

Voorzieningen Tillift/ Hoog-laag bad

Geschakelde badkamer

Slaapdienst/ nachtdienst aanwezig

Groepswoning

Gezamelijke woonkamer

Buitenruimte/ tuin

Afgesloten berging (voor bijv. fietsen/ duofietsen)

Lift in het gebouw

Parkeergelegenheid

Nabij het centrum

Supermarkt in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Invalidentoilet

Logeerkamer

Bushalte in de buurt

Bekijk onze locatie op de kaart

Woonbegeleidingscentrum PSW Oude Baan

Oude baan 2 5953 AR Reuver

Klik hier voor meer info

Wijzigingen en eventuele typefouten voorbehouden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.